Novinka. ERP systém Vario můžete mít on-line

Novinka. ERP systém Vario můžete mít on-line

Vario je nově dostupné přes webový prohlížeč. Stačí jen internet, abyste se do informačního systému dostali a plnohodnotně s ním pracovali, jak jste zvyklí z kanceláře.

Nové a moderní funkce dostávají Vario do internetového prostředí. Řeč je o novince „Mobilní Vario“, která vám usnadní práci mimo kancelář – ať už jde o práci na home office, na cestách, u zákazníka nebo třeba ve skladu či výrobě.

Mobilní Vario je dostupné přes webový prohlížeč, optimalizované pro mobilní zařízení. Bezpečné. Rychlé. Spolehlivé. K připojení stačí jen internet.

Přináší nové možnosti, jak informační systém využít.

Projekt „Mobilní Vario“ reaguje na aktuální potřeby a trendy. Uživatelé chtějí mít přístup do ERP systému, stejně jako u všeho dalšího, on-line.

Technicky jde o ASP.NET aplikaci, která napřímo komunikuje s daty ve Variu. Mobilní Vario přináší zákazníkům možnost připojit se do systému kdekoliv, kde mají přístup k internetu, pouze s využitím webového prohlížeče. Díky tomu mají svobodu v rozhodování, na jakém operačním systému a na jakém zařízení chtějí Vario používat. Již dnes se Mobilní Vario provozuje na Windows, iOS či Androidu.

Příklady využití

Skladník
• čtečka pro skladníka, která sníží chybovost a pomáhá s příjmem, výdejem i pohybem po skladu

Servisní pracovník
aplikace technikům v terénu zcela nahradí tištěnou dokumentaci. Veškeré informace o servisním zásahu má v telefonu

Vedoucí pracovník
• rychlý náhled na reporty, i když je zrovna na cestách nebo na schůzce

Manažer
• online schvalování faktur, nemusí být v kanceláří a nic fyzicky podepisovat

Obchodník
• data o zákazníkovi má k dispozici na obchodním jednání, rovnou po schůzce zapisuje informace do Deníku, Úkolů či Obchodní příležitosti

Zaměstnanec
• zjednoduší komunikaci s personalistou a mzdovou účetní. Výplatní pásky, mzdové doklady, podklady pro roční zúčtování – vše vyřeší online

Výroba
• pracovníci ve výrobě hlásí přes aplikaci info o výrobě rovnou do systému

B2B
• obchodní partneři mají kdykoli přehled o cenách produktů i dostupnosti. Nabízí také rychlý přístup k fakturám, tvorbu i editaci objednávek a výměnu dokumentů.

Klíčové oblasti máme již nyní připravené a jsou zákazníkům k dispozici. Ale tím nekončíme. Pokračujeme na dlouhé cestě s cílem „převést kompletní ERP systém do on-linu“.

Podívejte se zdarma na webinář, kde jsme Mobilní Vario představili

Zajímá vás, jaké funkce jsou aktuálně k dispozici? Praktické ukázky? Jaké jsou největší přínosy Mobilního Varia či plány dalšího rozvoje?

Rádi vám nasdílíme záznam webináře, který proběhl na začátku června a kde jsme Mobilní Vario ukázali detailněji. V případě zájmu dejte vědět na e-mail info@vario.