Objevte informace skryté ve vašich datech. Propojte Vario a Power BI

Objevte informace skryté ve vašich datech. Propojte Vario a Power BI

Vario je plné dat. Možná ani netušíte, co všechno se v nich skrývá. Co všechno z nich můžete zjistit. Chtělo by to nějakého našeptávače, který pomůže odhalit pravdu skrytou právě v datech. Štěstí, že s Variem všechno jde. Když totiž propojíte Vario a Power BI, získáte moderní nástroj pro reporting, analýzu a vizualizaci…

Vario je plné dat. Možná ani netušíte, co všechno se v nich skrývá. Co všechno z nich můžete zjistit. Chtělo by to nějakého našeptávače, který pomůže odhalit pravdu skrytou právě v datech. Štěstí, že s Variem všechno jde. Když totiž propojíte Vario a Power BI, získáte moderní nástroj pro reporting, analýzu a vizualizaci dat.

S daty to máte podobné jako s ropou. Nejdříve musíte surovou ropu zpracovat, až pak získáte léky, benzín nebo třeba plasty. Samotná data vám také moc platná nejsou. Hybnou silou a konkurenční výhodou pro firmy jsou až v momentě, kdy se s nimi začne pracovat.

Právě to je chvíle, kdy se hodí propojit Vario a Power BI.

Co je Power BI?

Reportingový a analytický nástroj Microsoftu, který využijete pro vizualizaci dat v reálném čase. Funguje samozřejmě v cloudu, jak velí dnešní doba.

Jeho největší kouzlo je v online dostupnosti, řízení přístupů pomocí oprávnění a grafickém zpracování reportů, kdy data zobrazuje „hezky a barevně“, takže tak, jak to má mozek nejradši.

S Power BI budete mít vždy po ruce přehledné real time reporty. Pomůže vám tak odhalovat nové souvislosti, přesněji plánovat a také se spolehlivě rozhodovat.

Super nástroj by byl, tak ještě ta data

Představte si, že máte luxusní auto, ale chybí vám k němu klíče. Auto neotevřete, nenastartujete, neprojedete… Žádný potěšení z něj nemáte. Stejně tak vám nepřinese žádný užitek Power BI, když v něm nemáte data.

A tím se dostáváme k Variu, Rádi vám ho s Power BI propojíme a rovnou nastavíme i reporty.

Důležitá zpráva je, že si můžete napojit i data z jiných zdrojů. Na jednom místě tak budete mít všechny přehledy, které potřebujete.

Jaké jsou největší přínosy?

Něco jste se už dočetli v předchozích odstavcích, ale pro přehlednost níže ty největší přínosy:

  • Žádné cucání z prstu. Rozhodování budete mít podložené aktuálními a spolehlivými daty.
  • Díky online přístupu budete mít klíčová data a reporty vždy po ruce.
  • Na Power BI můžete napojit více zdrojů. Na jednom místě tak najdete všechny odpovědi. Bez překlikávání.
  • Graficky zpracované reporty jsou nejen hezké, ale hlavně potěší váš mozek – pro lidské vnímání je to ta nejlepší forma.
  • K jádru pudla. Reporty jsou interaktivní, díky tomu můžete filtrovat, třídit, procházet i nižší úrovně. Data tak uvidíte v souvislostech.

Pro start-up i korporát, od skladníka po CEO

Nezáleží, jestli jste malá, střední nebo velká firma. Napojení Power BI na Vario ocení každý, kdo si uvědomuje, jak důležitá je analýza firemních dat.

Nejvíce si ho oblíbí vrcholoví manažeři, ale radost z něj budou mít i třeba pracovníci, kteří připravují pro své nadřízené různé tabulky nebo reporty. V těchto případech se bude hodit nastavení přístupových práv – sami určíte, kdo a co má/nemá vidět.

Na které otázky dostanete odpověď?

Je toho opravdu hodně, co vám Power BI může přehledně a srozumitelně ukázat. Záleží hlavně na tom, jaká data budete mít napojená.

Pár příkladů:

Které zboží je nejprodávanější?

Jak se vyvíjí obrat firmy za poslední rok?

Kolik poptávek přišlo tento měsíc?

Jak dlouho vydrží zásoby ve skladu?

Jak se vám daří plnit stanovené roční plány?

Více se dočtete v e-booku, kam jsme pro vás shrnuli vše podstatné o propojení Varia a Power BI.

Co dál?

Dejte nám vědět, jestli se vám líbí myšlenka napojení Power BI na Vario. Rádi představíme, upřesníme, zodpovíme nebo klidně pošleme přístup na demo.

Pište na info@vario.cz. Kdybyste chtěli volat, tak +420 236 190 190.