Poznejte novou cloudovou aplikaci Sisto pro inventuru majetku

Poznejte novou cloudovou aplikaci Sisto pro inventuru majetku

Představte si aplikaci, díky které inventury zvládnete několikanásobně rychleji a nesrovnatelně snáze než doposud. Přesně takové zlepšení vám přinese naše nová cloudová aplikace Sisto, kterou jsme představili na lednovém webináři. Jeho záznam vám rádi pošleme.

S cloudovou aplikací Sisto je inventura hračkou

Když se řekne „inventura“, mnoho zaměstnanců i manažerů společností si představí dlouhé a náročné počítání zboží ve skladu, které se táhne celé týdny, zabere velké množství administrativy a neustále se nad ním vznáší riziko chyb.  

Co kdyby ale existovalo řešení, které by inventuru zrychlilo, zpřehlednilo a především usnadnilo? Hledání odpovědi na tuto otázku nás přivedlo až ke zbrusu nové cloudové aplikaci Sisto. Ta využívá čárových nebo QR kódů, které mohou vaši skladníci jednoduše snímat za pomoci čteček nebo mobilních telefonů vybavených kamerou a čtečkou QR.  

Díky propojení s Variem pak nemusíte data ručně přenášet mezi více systémy – stačí si jen v Sisto vygenerovat CSV soubor s inventurou a importovat jej přímo do databáze Varia. Z Varia do Sista (nebo i jiných systémů třetích stran) pak můžete stejně snadno exportovat soubory majetku. 

Řekněte si o záznam webináře

Detailně jsme se aplikaci Sisto věnovali na webináři Inventura pod palcem s cloudovou aplikací Sisto. Pokud jste jej nestihli nebo si jej chcete připomenout, připravili jsme pro vás kompletní záznam, o jehož zaslání nás můžete požádat na e-mailu níže.

Zažádat o zaslání webináře 

 

Záznam webináře vás s aplikací nejen seznámí, ale také vám ukáže uživatelské rozhraní a na praktických ukázkách předvede její používání. V závěru pak naši lektoři zodpověděli dotazy, které diváci během webináře zasílali do chatu.