S ERP systémem bude e-shop pracovat za vás

S ERP systémem bude e-shop pracovat za vás

Jde vám hlava kolem ze všeho potřebného pro provoz vašeho e-shopu? Přečtěte o výhodách napojení e-shopu na ERP systém Vario. Zjistěte, jak si můžete ušetřit práci i čas.

Provozovatelé malých e-shopů si obvykle vystačí s tužkou, papírem a v nejhorších případech s jednou či dvěma tabulkami v MS Excel. Těmito jednoduchými metodami zvládají obsloužit objednávky, držet údaje na     e-shopu aktuální a zajišťovat spolehlivou expedici v termínu. Když se ale     e-shop rozroste, najednou už staré metody řízení nestačí. Excelovské tabulky bobtnají, ručně vyplňované sešity se kupí a ve skladu nastává chaos.

Je toto i vaše situace?

Pokud ano, máme pro vás řešení v podobě napojení vašeho e-shopu na ERP systémem Vario.

V duchu sloganu „Všechno jde“ se stane Vario mozkem vašeho obchodu, který za vás pohlídá všechno důležité a velkou část práce zařídí systém sám – automaticky. Nezávisí přitom na tom, co prodáváte, jak dlouho jste na trhu či kolik máte poboček. Díky širokému výběru modulů, a ještě širším možnostem zákaznických úprav se Vario vašemu podnikání hladce přizpůsobí a poroste s ním.

Přečtěte si výhody Varia pro e-shopy.  Níže najdete odkaz na stránku, kde zjistíte vše potřebné o napojení e-shopu na ERP systém. Nechybí zde seznam přínosů, výčet spokojených zákazníků i popis oblastí, kde vám Vario ušetří čas i peníze.

Přesvědčte se sami, že s Variem dodáte svému e-shopu světlou budoucnost.

Přečíst o výhodách napojení na ERP systém