[Altus Portal] Urychlete schvalování ve vaší firmě. Elektronický dokument vyřídíte za chvíli

[Altus Portal] Urychlete schvalování ve vaší firmě. Elektronický dokument vyřídíte za chvíli

Představte si, jaké by to bylo mít v práci bezpapírovou kancelář  – všechny důležité věci v počítači. Lidé z vaší firmy by měli snadno přístup k potřebným informacím, mohli podepisovat elektronické dokumenty a okamžitě se vyjádřit třeba k fakturám nebo cokoliv rozhodnout. A to vše on-line, kdykoli máte k dispozici webový prohlížeč.

Přesně tak funguje webová aplikace Altus Portal. Urychlí ve vaší firmě rozhodování a zbaví vás zdlouhavého přeposílání a zakládání listin do šanonů a polic.

Štosy papírů a nekonečné domlouvání. To už ve vaší firmě nehrozí

V Portalu rychle zvládnete i řízenou dokumentaci jako třeba předpis o poskytování dovolené. Řízená dokumentace i další procesy v našem systému navíc úspěšně prošly audity podle několika norem – například IS0 9001, IS0 17025 nebo IS0 13485.

Ke schválení dokumentů, dokladů a všech důležitých informací stačí každému zaměstnanci jen heslo, pomocí kterého zadá svůj elektronický podpis. Protože se na elektronický dokument může podívat každý ve stejný čas, zvládnou ho všichni ve vaší firmě projít a odsouhlasit rychle. Díky pokročilému systému workflow navíc nastavíte libovolný proces schvalování a máte vyřešeno schvalování objednávek, faktur a podobných dokladů. Jednoduše, on-line, pouze z webového prohlížeče.

A kdyby někdo přece jen zapomněl, pošle mu systém připomínku, že na něj čeká materiál k odsouhlasení.

Schválení dokumentu je navíc platné i po právní stránce. Uživatel totiž text podepíše elektronickým podpisem, který je věrohodný a trvale hodnotný. To všechno, aniž byste museli dokumenty tisknout, nechat podepsat a znovu oskenovat do formátu PDF.

Altus Portal samozřejmě počítá i s tím, že dokument nemusí schválit úplně každý. Stačí jednoduše přidat komentáře a vrátit text autorům nebo odesílatelům, aby se na něj ještě jednou podívali.

Hoďte papír za hlavu a ušetřete

Pokud se rozhodnete používat Altus Portal, začnou se z vašich kanceláří vytrácet papíry a vy ušetříte na jejich nákupu a budete mít lepší pocit, protože šetříte přírodu. Jakýkoliv dokument či smlouvu najdete kdykoliv on-line v Portalu a v případě schvalovaných dokumentů pak i se všemi podrobnostmi kdo a kdy dokument schválil, včetně všech komentářů. Ušetříte také spoustu času, neboť si jednoduše zjistíte, u které osoby se schvalování zaseklo.

Přečtěte si, kolik díky Portalu ušetříte papíru a jaké jsou další výhody bezpapírové kanceláře.

 

Chcete vědět o novinkách z Altusu a důležitých funkcích, které vám pomohou s vaším podnikáním? Sledujte nás na Facebooku nebo Twitteru.