Bereme to od podlahy

Bereme to od podlahy

Pomáháme zvýšit spokojenost zákazníků i pracovníků v J&J Renova . Altus Vario zrychluje a zjednodušuje procesy, které jsou důležité pro správný chod firmy, a tím ušetří množství času a také peněz. Jaké výhody jim Vario poskytuje?

Pomáháme zvýšit spokojenost zákazníků i pracovníků v J&J Renova. Altus Vario zrychluje a zjednodušuje procesy, které jsou důležité pro správný chod firmy, a tím ušetří množství času a také peněz. Jaké výhody jim Vario poskytuje?

Novým uživatelem softwaru Altus Vario se stal velkoobchodní prodejce podlahových krytin, stavební chemie a doplňkových materiálů, společnost J&J Renova. Tato firma je již deset let výhradním dovozcem pro Českou a Slovenskou republiku švýcarské firmy TISCA TIARA swiss carpets.

S užíváním softwaru Altus Vario společnost výrazně urychlila proces vyřízení požadavků svých zákazníků, a to především díky modulu Sklad. Ve Variu skladníci tvoří výdejky na zboží, které jsou k dispozici i u pokladny. Chce-li zákazník ještě dokoupit zboží, položky je možné na již existující výdejku jednoduše přidávat. Teprve v kompletní podobě dochází k fakturaci skladových dokladů a jejich následné úhradě.

Dále má společnost J&J Renova dokonalý přehled o stavech dokladů, které software Vario také nabízí. Pro firmu teď není žádný problém zjistit, jaké zakázky nejsou vyřízené či vyfakturované a proč, a s pomocí průvodce pak provádět souhrnné fakturace.

Nemalým pomocníkem je také modul Adresář, kde se díky Variu zrychlil proces zadávání nových odběratelů či dodavatelů. Pomocí vyplnění jediného pole IČ se automaticky natáhnou veškerá dostupná data z obchodního rejstříku a pracovníci tak nemusí ztrácet čas s vypisováním kontaktních údajů. Nezdržují zbytečně sebe ani své spokojené klienty.

Rozšiřujeme našim uživatelům možnosti

FastCentrik a Altus Vario spolu budou komunikovat na další úrovni. Propojení na FastCentrik 2.0 bude možno využít v nejbližší době.

Altus Vario a e-shop FastCentrik spolu již dlouho spolehlivě fungují. Toto spojení usnadňuje majitelům e-shopů jejich administrativní práci. S daty je možno pracovat pouze ve Variu a následně jen aktualizovat pomocí exportu do e-shopu. Opačná aktualizace funguje také, pomocí importu dat z e-shopu do Varia.

Pro naše uživatele, kteří využívají e-shop FastCentrik společně s Variem, proto připravujeme novou bezplatnou verzi. Tato verze exportu a importu mezi e-shopem a Variem bude podporovat i verzi FastCentriku 2.0.