Překvapí vás, jak snadno s ERP systémem vyřešíte digitalizaci účetnictví

Překvapí vás, jak snadno s ERP systémem vyřešíte digitalizaci účetnictví

Přečtěte si článek na aktualne.cz, kde ředitelka ERP systému Klára Cerovská vysvětlovala, jak jednoduchá je cesta k automatizovanému zpracování přijatých dokladů - jako základu digitalizace účetnictví.

Nechte software pracovat za vás

Příjem faktur patří mezi procesy, kterým se nevyhne prakticky žádná firma nezávisle na svém oboru. Nejde přitom pouze o samotný akt přijetí dokumentu – ve skutečnosti se jedná o celou sérii činností, která tradičně zahrnuje skenování, tisk dokladů, přepisování, archivaci, schvalování a další úkony. Často se neobejdete bez naditých šanonů.

Pokud ale hledáte způsoby, jak svým účetním velkou část práce ušetřit a posunout váš podnik do digitálního věku, máme pro vás řešení v podobě automatizovaného zpracování přijatých faktur.

Právě o něm na stránkách známého českého zpravodajského portálu Aktuálně.cz hovořila Klára Cerovská, ředitelka ERP systému Vario. V plném textu článku dostupném na odkazu níže se tak dozvíte, v čem automatizace spočívá, jak vám v tomto ohledu vyjde vstříc Vario a co za přínosy můžete od této změny čekat.

“Zákazníci stále více opouští staré zvyky a objevují možnosti, které jim nabízí náš ERP systém Vario. Jediné, co uživatelé Varia potřebují pro automatizované zpracování přijatých faktur, je faktura ve formátu ISDOC.“
Klára Cerovská, ředitelka ERP systému Vario

Přečíst článek o automatizovaném zpracování faktur