Díky Variu šetří v e-Commerce Business stovky člověkohodin měsíčně

Díky Variu šetří v e-Commerce Business stovky člověkohodin měsíčně

Společnost e-Commerce Business patří mezi tradiční zákazníky Varia a se systémem pracuje již 20 let. Přečtěte si, jak firma naplno využívá variability Varia k masivní úspoře času i práce.

Neustálá péče o systém

Česká firma e-Commerce Business provozuje e-shopy pro nadnárodní korporace, což je bezesporu náročná práce. O to zajímavější je fakt, že díky široké automatizaci procesů zvládá veškerou agendu pouze tříčlenný tým. Tajemství úspěchu leží v důrazu firmy na neustálou péči o Vario, jeho rozvoj a doplňování o nové funkce v závislosti na aktuální situaci na trhu. V tom firmě kromě ochotných konzultantů pomáhá i její vlastní analytické oddělení.  

„Všem uživatelům Varia bych doporučil, aby se o svůj systém starali a dále ho rozvíjeli. Aby si uvědomili, že strašně moc věcí v systému jde zlepšit. A že se vyplatí využívat jej naplno. Opravdu stojí za to pravidelně komunikovat se svým konzultantem či dodavatelem systému,“ doporučuje Jindřich Bráza, jednatel firmy e-Commerce Business

Měsíčně šetří přes 500 člověkohodin

To, že Vario společnosti vyhovuje, jde vidět i na konkrétních výsledcích. Firma díky systému měsíčně šetří přes 500 člověkohodin a jednu objednávku zpracovává o 30 minut rychleji, než by tomu bylo bez Varia. To ovšem není zdaleka jediný přínos – pokud vás zajímá i zbytek příběhu E-Commerce Business, přečtěte si případovou studii na odkazu níže.  

Podívat se na případovou studii