Hledáš dobrou a smysluplnou práci? Držíme Ti místo u nás

Hledáš dobrou a smysluplnou práci? Držíme Ti místo u nás

Hledáš příležitost pro nastartování své kariéry, zhlédl/a ses v IT oboru a chceš, aby Tvoje práce měla smysl? Všechny tři věci nalezneš v řadách týmu Varia!

Těší nás, Vario

S Variem jsme si na trhu vydobyli své místo a svou důvěru v nás vložily tisíce zákazníků. Za tu dobu jsme vytvořili systém, který je výkonný, spolehlivý a variabilní… nicméně nic z toho by nešlo, pokud by v pozadí nestál tým talentovaných zaměstnanců.  

A právě v tomto skvělém týmu stále máme pár volných židlí, které čekají na nového kolegu nebo kolegyni. Podívej se sám/a, jak se u nás lidem pracuje:  

Pokud Tě láká práce v IT oboru se zázemím jedné z největších informačních firem ve střední Evropě, prohlédni si seznam volných pozic na odkazu níže.  

Volné pozice ve Variu

Pět důvodů, proč jít právě do Varia

Stabilní zázemí
Nejsme žádná garážovka – na trhu působíme od 90. let a v tuzemsku patříme mezi špičku. Za sebou pak máme Seyfor coby jednu z největších IT firem ve střední Evropě.  

Rodinný kolektiv
Upjatost a přehnaná vážnost? U nás najdeš pravý opak! Ve Variu jsme více přátelé a méně kolegové, dbáme na kamarádskou atmosféru a kdykoliv si rádi pomůžeme profesně i lidsky.  

Zdroj zkušeností
V dresu Varia se dostaneš k moderním technologiím, nabereš cenné know-how a především dostaneš příležitost potkat řadu inspirativních podnikatelů z nejrůznějších oborů. 

Smysluplná práce
Tvoje úsilí nám pomůže osvobodit ještě více firem od ručního přepisování a úmorné administrativní práce, a ušetřit tak svým zaměstnancům desítky hodin práce ročně. 

Benefity a hodnocení
Náležitě Tvoje znalosti oceníme a k penězům přihodíme i dlouhý seznam benefitů. Neomezená dovolená, home office dle domluvy, Multisportka, partnerské slevy, tankovací karta… stačí si jenom vybrat!  

Podívat se na práci ve Variu