Jak využívat ERP systém Vario na maximum? Zveme vás na WEBINÁŘ

Jak využívat ERP systém Vario na maximum? Zveme vás na WEBINÁŘ

Věděli jste, že využívání ERP systému na maximum může být tím pravým tahem pro rozvoj vašeho podnikání? ERP systém Vario má v záloze řadu účinných doplňků a nástrojů, o kterých možná ani nevíte. Více o těchto nástrojích a jak to všechno může zafungovat, vám představíme na našem bezplatném webináři. Tak se registrujte ještě dnes.

Webinář: Vario na maximum! Zdarma

Pokud vás zaujala myšlenka efektivního využití ERP systému a jeho doplňků, máme pro vás skvělou příležitost se dozvědět více. 17. října v 10hod proběhne již tradičně webinář Vario na maximum.  

Registrovat se ZDARMA

 

Můžete se těšit, že vám v praxi předvedeme: 

  • Vytěžování dokladů – jak na automatické zpracování a správu dokladů bez chyb a ztráty času 
  • Power BI – jak mít aktuální, přehledná a vždy dostupná data 
  • Nový způsob práce s daty = Vario onlineznáte aktuální verzi nástroje a všechny dostupné funkcionality (RPA, Nové API, B2B, Mobilní servis, WMS)? 

 

Jak dostat maximum z vašeho ERP systému?

Moderní business si žádá efektivitu, rychlost a spolehlivost. A právě tady se ukazuje, že ERP systém má co nabídnout. Tenhle systém totiž zjednodušuje a urychluje všechny procesy v podnikání. 

Dnešní ERP systémy navíc umí mnohem více, než co v základu nabízejí. Dají se pomocí modulů upravit a přizpůsobit tak, aby byly plně na míru vašim potřebám. 

Dostaňte ze svého ERP systému víc

Základní ERP systém většinou pokrývá široké spektrum procesů, jako je správa skladu, evidence objednávek či finančních toků. Avšak každý podnik má své specifické potřeby. A právě z toho důvodu jsou vyvíjeny i rozšiřující doplňky a konkrétní nástroje.  

Tyto přídavné komponenty umožňují adaptaci ERP systému na míru vašemu podniku. Potřebujete specifické reporty nebo integraci s e-shopem? Možnosti jsou téměř nekonečné. 

Přizpůsobení ERP systému specifickým podmínkám  

Mnoho podniků si myslí, že ERP systém je neměnný. To však není pravda. Moderní ERP systémy, jako je například Vario, jsou navrženy s ohledem na flexibilitu a přizpůsobitelnost. Tím, že si systém přizpůsobíte, získáte nástroj, který perfektně odpovídá vašim potřebám a procesům.  

Proč byste se měli zajímat o maximální využití ERP systému?

Investice do ERP systému není jen o pořizovací ceně, ale i o dlouhodobém zisku. Maximalizace jeho využití vám umožní: 

  1. Efektivitu: Systém bude pracovat tak, jak potřebujete vy. 
  2. Kontrolu: Máte přehled o všech procesech a můžete rychle reagovat.
  3. Inovace: Nové nástroje vám pomohou držet krok s rychle se měnícím trhem.
  4. Nákladovou úsporu: Automatizace procesů snižuje náklady na lidskou práci. 

Přečíst si můžete také konkrétní příklad z praxe, jak se vyplatí se systémem pracovat a dále ho rozvíjet – PŘEČÍST PŘÍPADOVOU STUDII.

ERP systém Vario a jeho doplňky

Jedním z ERP systémů, který stojí za pozornost, je Vario. Jeho flexibilita a škála doplňků umožňuje přesně to, co jsme zmiňovali výše. V jednom systému najdete finance, účetnictví, CRM, obchodní agendy, personální a mzdový systém, stejně jako sklady, výrobu, servis či půjčovnu.  

Z jednotlivých dílů si skládáte svého kouzelného pomocníka. Vario může být čímkoliv, záleží jen na vás. 

Prozkoumejte řadu modulů, které ERP systém Vario svým uživatelům nabízí. 

Využívejte ERP systém na maximum

ERP systém není jen nástroj, který řeší základní podnikové procesy. Je to flexibilní platforma, kterou lze přizpůsobit vašim potřebám a využít na maximum. Dopřejte si výhody efektivity, kontroly a inovací, které dobře nastavený ERP systém s doplňky přináší. A nezapomeňte se zúčastnit našeho nadcházejícího bezplatného webináře, kde v tomto světle představí ERP systém Vario.