Květnová aktualizace Varia. Co je nového?

Nová agenda eKomunikace a nové nastavení číselných řad nebo složek pro ukládání. To přináší květnové vydání. V modulu Mzdy najdete upravený TF Nemocenské pojištění a aktualizovaný doplněk Jmenný seznam.

Květnová aktualizace Varia. Co je nového?

VARIO ONLINE: K používání Varia stačí přístup na internet

Věděli jste, že k informacím z Varia můžete mít přístup i mimo kancelář? Stačí vám jen připojení na internet. Přečtěte si více o Variu Online na blogu nebo nám dejte vědět, dotazy rádi zodpovíme.

eKomunikace: Nová agenda pro elektronickou komunikaci

Květnové vydání přináší úplně novou agendu eKomunikace. Využijete pro hromadnou či odloženou elektronickou komunikaci jak v desktopovém Variu, tak ve Variu Online. Nová agenda podporuje komunikaci v těchto formátech – E-mail, Datová schránka, iBox.

MOŽNOSTI VARIA: upravené nastavení číselných řad nebo složek pro ukládání

Při ukládání dokumentů a záznamů můžete využít nové možnosti nastavení složek, díky kterým se například doklady budou ukládat do složek přehledně po jednotlivých rocích. Nové možnosti najdete také v nastavení číselných řad pro doklady.

PŘEČÍST VŠECHNY NOVINKY

 

Přehled změn v modulu MZDY

K dispozici máte upravený tiskový formulář Nemocenské pojištění, kde máte například možnost opravit údaje odeslané při ukončení poměru. Aktualizovali jsme také doplněk Jmenný seznam.

PŘEČÍST ZMĚNY VE MZDÁCH