Nový on-line vzdělávací portál. Využijte Vario na maximum

Nový on-line vzdělávací portál. Využijte Vario na maximum

Spustili jsme nový vzdělávací portál. S videonávody využijete potenciál Varia na maximum. Do 30. 9. 2021 platí zvýhodněné podmínky.

Vario toho umí víc, než si myslíte.

Objevte všechny funkce, inspirujte se a zdokonalte ve Variu. Zjednodušíte si tím každodenní práci. Budete produktivnější.

Na novém vzdělávacím portálu najdete užitečné a praktické návody, pracovní postupy, vychytávky, představení oblíbených funkcí a v neposlední řadě také novinky. Vše formou videa.

Videa jsou předtočená a online, takže si je můžete pustit, jak vám to bude vyhovovat. Nová videa budeme pravidelně přidávat.

Kolik stojí licence vzdělávacího portálu?

Za využívání vzdělávacího portálu se platí roční poplatek. Jeho cena vychází na 4 % z hodnoty vámi používaných licencí ve Variu. Minimální částka pak je 5.000 Kč ročně.

Za cenu ročního poplatku získáte licenci vzdělávacího portálu pro celou firmu, tzn. nezáleží už na počtu uživatelů, kteří budou portál využívat.

Představení novinek k dispozici zdarma

Ke každé aktualizaci nyní bude k dispozici video v sekci Novinky. Navíc zde najdete i malou ochutnávku videí – abyste si mohli udělat lepší představu o tom, co vás na vzdělávacím portálu čeká.

Navštívit vzdělávací portál

 

Témata jsme čerpali a stále čerpáme především u naší technické podpory, kde jsou naši kolegové v každodenním kontaktu s uživateli Varia, a tak nejlépe vědí, na co se uživatelé často ptají, co je nejvíce pálí, jaké rady ocení apod. Praktický přínos je tím zaručený.

Aktuálně jsou videonávody rozdělené do 4 sekcí:

  • Obecné moduly
  • Novinky
  • Mzdy a personalistika
  • Vario online

Zvýhodněné podmínky na pořízení licence do 30. 9. 2021

Když stihnete objednat roční předplatné vzdělávacího portálu do 30. 9. 2021, získáte přístup až do konce roku 2022, což jinými slovy znamená, že první 3 měsíce používání budete mít zdarma.

Objednávat můžete ve Vario shopu nebo e-mail na info@vario.cz

Online školení stále pokračuje

Spuštění vzdělávacího portálu nic nemění na tom, že uživatelé Varia stále mohou využít také online školení.

Školení běží dál. Termíny je možné domluvit individuálně. Pokud v aktuální nabídce nenajdete téma, které potřebujete, dejte nám vědět, rádi s vámi probereme možnosti školení na míru.

Aktuální nabídka školení