Ověřte si partnery s přesností: získejte bezplatně 14denní exkluzivní přístup ke Creditchecku přímo ve Variu

Ověřte si partnery s přesností: získejte bezplatně 14denní exkluzivní přístup ke Creditchecku přímo ve Variu

Ve spolupráci s Creditcheckem nově nabízíme uživatelům Varia exkluzivní 14denní bezplatný přístup do služby Creditcheck. Nyní můžete s jediným kliknutím ověřit důvěryhodnost všech vašich (potenciálních) obchodních partnerů a získat přístup k podrobným finančním zprávám, zahrnujícím bonitu firmy, historii platební morálky, a dokonce i varování před možnými riziky.

Co je služba Creditcheck?

Představte si, že jste narazili na ideálního partnera, který nabízí přesně ty vlastnosti a zdroje, které vaše firma potřebuje k dalšímu růstu a úspěchu. Nicméně předtím, než uzavřete jakoukoli dohodu či smlouvu, je naprosto nezbytné provést pečlivou a důkladnou kontrolu. Jakým způsobem rychle a jistotou ověříte, že váš potenciální partner je opravdu spolehlivý a má stabilní finanční zázemí?

Zde přichází do hry Creditcheck – služba, která vám umožní získat komplexní přehled o finančním zdraví, kreditní historii a obchodní spolehlivosti vašeho potenciálního partnera – jednoduše a ihned.

Jak Creditcheck funguje?

Creditcheck nepřetržitě shromažďuje a analyzuje data o firmách z Česka a Slovenska, využívající informace z více než 68 databází. Tato data jsou následně převedena do přehledných reportů, které jsou dostupné na jediné kliknutí. Najdete v nich údaje, jako jsou:

  • exekuce
  • kreditní skóre
  • účetní závěrky a vypočtené ukazatele
  • informace o insolvencích

Spolu s intuitivním barevným semaforem umožňují ihned posoudit finanční spolehlivost každé firmy. Barvy semaforu nabízí okamžitý přehled:

• Zelená: „Vše v pořádku“ – firma je spolehlivá a bez zjevných finančních problémů.
• Žlutá: „Varování“ – naznačuje potřebu prozkoumat možné problémy.
• Červená: „Výstraha“ – signalizuje závažné finanční riziko, vyžaduje opatrnost a důkladnou kontrolu.

Creditcheck denně vyhodnocuje stovky tisíc nových záznamů. Máte tak jistotu, že vždy pracujete s těmi nejnovějšími informacemi.

Partnerství mezi Variem a Creditcheckem vám nyní přináší ještě víc

Uživatelé Varia mohli do teď využívat barevný semafor, který na první pohled řekl vše potřebné.

Partnerství mezi Variem a Creditcheckem nyní nabízí unikátní výhodu: plný přístup ke Creditchecku na celých 14 dní zdarma. To dvojnásobek doby, kterou Creditcheck obvykle poskytuje. Tato exkluzivita vám umožní přístup k detailním informacím a analýzám finanční spolehlivosti firem. Díky 100 podrobným reportům rychle a detailně odhalíte finanční stabilitu všech vašich potenciálních partnerů

Kde najdu informace z Creditchecku a jak bezplatné testování ve Variu aktivuji?

Údaje najdete v záložce “Obchodní”, a to přímo v poli určeném pro Creditcheck. Po rozkliknutí tohoto pole budete přesměrováni na formulář, po jehož vyplnění aktivujete čtrnáctidenní testování. Bez čekání i bez složitého nastavování.


Ukázka záložky Obchodní, ve kterém najdete pole „Credit check“ s barevným semaforem rizikovosti

Využijte 14denní bezplatné testování Creditchecku ve Variu a objevte, jak snadné a rychlé může být ověření důvěryhodnosti vašich obchodních partnerů. Získejte podrobnější informace o finanční spolehlivosti všech vašich potenciálních partnerů už dnes a ochraňujte své podnikání s jistotou a důvěrou, kterou naše partnerství nabízí.