Podívejte se na záznam webináře Vario na maximum

Podívejte se na záznam webináře Vario na maximum

V úterý 11. listopadu proběhl webinář Vario na maximum, jehož hlavním tématem byly novinky v ERP systému Vario. Přinášíme vám stručné shrnutí a také odkaz na záznam celého webináře.

O čem byl webinář Vario na maximum

Co nového ve Variu? Přesně na tuto otázku webinář Vario na maximum odpovídal. Prezentující ukázali, jak ze systému pomocí novinek vytěžit maximum jeho potenciálu. Během hodinu a půl trvajícího webináře členové našeho týmu hovořili především o následujících novinkách: 

Novinky ve Variu Online

Zdeněk Palla představil Vario Online, díky kterému můžete s Variem pracovat odkudkoliv na světě. Účastníci webináře měli možnost dozvědět se nejen jak Vario Online vypadá a jaké nové funkce do něj přibyly, ale také prohlédnout si zcela novou grafickou podobu. Ta nově nabízí například přehledné dlaždice pro rychlou orientaci napříč systémem.  

Robotická automatizace procesů (RPA)
Jiří Dvořák posluchače provedl nejen tím, co vlastně robotická automatizace procesů obnáší, ale také nastínil její přínosy v kontextu Varia a rozptýlil některé nejčastěji opakované mýty. Následně v praxi předvedl, jak vám RPA pomůže automatizovat každodenní procesy a ušetřit vašim zaměstnancům ještě více práce a času skrze zbavení se monotónních manuálních činností.  

Vario WMS
Poté přišla na řadu aplikace Vario WMS (Warehouse Management System). Tu jsme navrhli jako praktického pomocníka pro řízení skladů, s jehož pomocí automatizujete řadu skladových operací. Radka Aschenbrennerová předvedla nejen vlastnosti samotné aplikaci, ale také shrnula její vývoj za poslední tři roky a ukázala některé z úspěšných implementací. 

Sisto – cloudová aplikace pro inventuru majetku
Radka Aschenbrennerová posluchače provedla i představením webové aplikace Sisto navržené pro výrazné urychlení a usnadnění inventur majetku. Ta vyniká především nahrazením klasických čteček čárových kódů mobilními telefony a jejich kamerami.  

Podívejte se na záznam webináře

Nestihli jste z nějakého důvodu konání webináře nebo si jej chcete jen připomenout? Na odkazu níže naleznete kompletní záznam: 

Podívat se na záznam webináře