Příběh Perfect Storage, zákazníka ERP systému Vario, se dostal na stránky prestižního portálu CzechCrunch

Příběh Perfect Storage, zákazníka ERP systému Vario, se dostal na stránky prestižního portálu CzechCrunch

ERP systém Vario si získal důvěru více než 2.000 firem. Všem pomáhá zefektivnit práci. Mezi zákazníky patří také Perfect Storage. Příběh této skladovací firmy se dostal až na stránky internetového magazínu CzechCrunch

Příběh Perfect Storage

Pražská společnost Perfect Storage již od roku 2014 pronajímá zabezpečené skladovací kóje. Původně působila pod hlavičkou zahraniční firmy, ta ale postupem času z evropského trhu odešla a v Perfect Storage se začali připravovat na samostatné podnikání.

Součástí příprav byl i výběr nového ERP systému – mateřský podnik sice měl své vlastní řešení, ale ten potřebám vznikající firmy nevyhovoval. Z celkem sedmi dodavatelů nakonec padla volba na ERP systém Vario, který jako jediný dokázal splnit všechny požadavky Perfect Storage a navíc jej doporučovala i jiná společnost.

Pro potřeby firmy jsme systém rozšířili o čtveřici unikátních funkcí, jako například implementaci PIN kódů pro zákazníky či propojení se zabezpečovacím systémem. Zejména druhá jmenovaná úprava je pro firmu velmi důležitá, neboť zajišťuje, že se ke kójím dostanou pouze jejich pronajímatelé. Výhodou je i financování formou měsíčního pronájmu, což firmě v začátcích velmi pomohlo.

Více se o řešení pro Perfect Storage dočtete v případové studii na našich stránkách.

Až na stránky CzechCrunch

Firma si přínosy Varia pochvaluje a v současnosti využívá jeho funkce pro širokou škálu agend, od mezd přes personalistiku až po finance a účetnictví.

Systém tak nese významnou roli na úspěchu celého projektu, který Perfect Storage dostal až na stránky prestižního českého portálu CzechCrunch zaměřeného na svět byznysu, startupy, technologie a další témata.

V článku popisujícím začátky i současnost Perfect Storage si Vario vysloužilo samostatnou zmínku a my jsme velmi rádi, že naše řešení k úspěchu mohlo přispět. Článek si můžete přečíst na odkazu níže:

Přejít na článek

 

Mimochodem zaregistrovali jste na portálu CzechCrunch rozhovor s Klárou Cerovskou, ředitelkou ERP systému Vario, na téma efektivního řízení e-shopu? Přečtěte si článek.