Přidej se do týmu Varia

Přidej se do týmu Varia

Malý tým, o to větší týmový duch. To je pověst kolegů z Varia napříč celou Soliteou.

Solitea je dnes již rozeseta napříč Českem i Slovenskem, a přináší tak pro své zaměstnance možnost být součástí velkých projektů na mezinárodní úrovni, poznat kolegy ze všech koutů Česka i Slovenska a zároveň příležitost pracovat pro stabilní českou společnost, která zaměstnává již přes 1 200 lidí.

Když ovšem otevřete dveře od pražských kanceláří, kde sídlí Vario, přivítá vás komorní a přátelská atmosféra. Sice jste v Praze v moderním business centru Rustonka, ale cítíte se jako v malém květinovém ráji. Všude je zeleno, protože tak to má třicetičlenný tým prostě rád. A když si potřebují chvíli odpočinout, jdou si zahrát fotbálek nebo pingpong.

Katka, obchodní zástupkyně Varia, si chválí i to, že si všichni navzájem pomáhají: „Jsme mladý tým a je nám všem jasné, že nováčci potřebují často poradit a podpořit. Chceme, aby se tu každý cítil součástí naší Vario rodiny. Proto si všichni tykáme, oslavujeme narozeniny, pracovní výročí i ostatní malé a velké úspěchy.”

Katka taky dodává, že pro nováčka nabízí Vario plno možností. Snaží se totiž hledat individuální talenty, ty rozvíjet skrz nejrůznější školení a směřovat tak kolegy tím směrem, který je nejvíce baví.

koho zrovna ve Variu hledajíPodívej se na video a přidej se k námNabízíme hned několik volných pozic.