Přijďte na školení Varia a nechte si poradit od profesionálů

Přijďte na školení Varia a nechte si poradit od profesionálů

Vario má stovky funkcí, které vám usnadní podnikání. Ale jen tehdy, pokud je budete skutečně využívat. Jestli patříte k lidem, kteří před zdlouhavým studiem manuálů dávají přednost dobrému učiteli, školení ve Variu jsou pro vás to pravé.

ario má stovky funkcí, které vám usnadní podnikání. Ale jen tehdy, pokud je budete skutečně využívat. Jestli patříte k lidem, kteří před zdlouhavým studiem manuálů dávají přednost dobrému učiteli, školení ve Variu jsou pro vás to pravé.

Velký výběr témat

Nemusíte se bát, že vám komplexní kurz zabere několik víkendů. Školení jsou rozdělená podle témat, takže si vždy vyberete pouze to, které vás zajímá.

Mezi oblíbené kurzy patří například:

  • fakturace, operace prodeje,
  • skladová evidence,
  • základní školení mzdy a daňová evidence.

Ve standardní nabídce máme 15 různých témat školení. Pokud vás zajímá něco nad rámec těchto okruhů, rádi pro vás připravíme individuální školení. Stačí nám napsat na info@altus.cz.

Zájemcům nabízíme i on-line školení přes Skype, takže se můžete vzdělávat z přímo z práce nebo z domova.

Jak školení vypadá

Kurzy vede lektor přímo z Altus software, takže vás bude vyučovat odborník na slovo vzatý. Zároveň je to profesionál zvyklý vyučovat, takže se nemusíte bát, že vás zahltí přemírou technických termínů.

Podrobně s vámi probere téma kurzu a vše ukáže na příkladech. Na počítačích si hned sami ve Variu vyzkoušíte jednotlivé postupy. Školení vám zpříjemní dobrá káva a malé pohoštění.

Organizační záležitosti

Kurzy jsou ve všední dny a začínají v devět hodin ráno a obvykle končí mezi dvanáctou a čtrnáctou hodinou odpoledne. S lektorem se sejdete u nás v Praze-Vysočanech.

Lekce se konají v moderní počítačové učebně a maximální počet účastníků je deset. To je záruka toho, že se lektor může individuálně věnovat každému účastníkovi.

S parkováním si nemusíte dělat starosti, auto odstavíte přímo v areálu Altus software. Pokud jedete metrem, zvolte linku B a vystupte na zastávce Vysočanská. Přejděte park a za 5 minut jste na místě. Jestliže jedete autobusem nebo tramvají, vystupte na zastávce Nádraží Vysočany.

Dovednosti, které využijete

Školení se vyplatí. Za několik hodin se naučíte tipy a triky, které byste jinak studovali mnohem déle a vše rovnou konzultujete s lektorem.

Podívejte se na aktuálně vypsané kurzy a vyberte si ten pravý pro vás.