Stále máme pár volných židlí, jednu držíme i pro Tebe

Stále máme pár volných židlí, jednu držíme i pro Tebe

Tým ERP systému Vario se neustále rozrůstá a vždy se v něm najde místo pro dalšího šikovného a pohodového kolegu či kolegyni. Navštiv naši novou kariérní sekci a najdi si práci přesně pro Tebe

Kde potřebujeme Tvůj talent?

Vario je spolehlivý, flexibilní a osvědčený systém, jenž si získal důvěru tisíců zákazníků… ale nic z toho by nebylo možné bez našeho týmu profesionálů. Konzultanti, obchodníci, vývojáři a další talentovaní kolegové pod naší vlajkou mají jenom jednu nevýhodu – nikdy jich není dost.  

Pokud proto hledáš fajnovou a smysluplnou práci v IT oboru, prohlédni si naši novou kariérní stránku. Najdeš na ni nejenom seznam volných pozic, ale také důvody, proč by Tě práce pro Vario měla zajímat.  

Přejít do sekce Kariéra

 

4 rychlé důvody, proč se přidat k Variu

Práce, která má smysl

Vario denně pomáhá osvobodit stovky firem od rutinních manuálních úkonů. Díky práci našeho týmu neztrácejí zaměstnanci čas s úmorným papírováním a mohou se věnovat produktivnějším úkolům. 

Pohodový kolektiv

U nás nejde jen u frázi. Jsme spíše kamarádi než kolegové, kteří si pomáhají profesně i lidsky a rádi se potkají v kanceláři i mimo ni.  

Nevyčerpatelný zdroj zkušeností

Ve Variu si osaháš moderní technologie, nabereš cenné zkušenosti z praxe a v rámci jednání se zákazníky poznáš řadu úspěšných a inspirativních lidí z různých oborů. 

Naditý balík benefitů

O své lidi se vroucně staráme. U nás dostaneš neomezenou dovolenou, home office dle domluvy a řadu výhod, od Multisportky přes partnerské slevy až po tankovací kartu.