Březnová aktualizace ERP systému Vario. Co je nového?

Březnová aktualizace ERP systému Vario. Co je nového?

Nové vydání ERP systému Vario. V březnu přinášíme nové agendy pro vaši mobilní kancelář - Vario Online. K tomu novinky v Hodnocení či Obchodních příležitostech. Nové funkce hlásí také modul Mzdy.

VARIO ONLINE: V mobilních zařízeních nově agendy Sklad a Katalog

Obohatili jsme vaši mobilní kancelář o dvě další agendy. S novým vydáním máte ve Variu Online k dispozici také informace o skladových zásobách i katalogu.

AKCE: Nová pole v dialogu Možnosti akce

Staré známé akce můžete nyní využít i ve Variu Online. V dialogu Možnosti akce máte k dispozici nové pole Způsob spuštění (na kartě Obecné) a pro pojmenování výsledku s využitím v dalších krocích také nový sloupec Název výsledku (na kartě Záznamy).

OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI: Měna kontaktu

K vybranému kontaktu v detailu obchodní příležitosti na kartě Obecné anebo při vytváření kalkulací z obchodní příležitosti se nyní převezme také měna kontaktu. K tomu slouží nově přidaná sekce Cizí měna.

PŘEČÍST VŠECHNY NOVINKY

 

Přehled změn v modulu MZDY

Před dubnovým zpracováním mezd nezapomeňte aktualizovat. Nejnovější vydání obsahuje 2 důležité úpravy: Tiskový formulář Nemocenské pojištění (nové údaje pro podporu v nezaměstnanosti od 1. 4. 2022) a úprava normativních nákladů na bydlení pro výpočet nezabavitelného minima v reakci na rozhodnutí Krajského soudu v Hradci Králové ze dne 9. 3. 2022.

PŘEČÍST ZMĚNY VE MZDÁCH