ERP systém Vario a případová studie Freshlabels na portálu Systemonline.cz

ERP systém Vario a případová studie Freshlabels na portálu Systemonline.cz

Když úspěšný e-shop Freshlabels potřeboval ERP systém na řízení e-shopu, kamenných prodejen i skladu, obrátil se na Vario. Řešení, které e-shopu Freshlabels šetří čas i peníze, se nyní dostalo na stránky portálu SystemOnLine.

E-shop Freshlabels díky ERP systému Vario elegantně řídí jak samotný      on-line obchod a skladové hospodářství, tak i provoz kamenných prodejen v ČR i Německu. Informační systém Vario tak představuje jedno komplexní řešení pokrývající všechny důležité firemní agendy, a od své implementace v roce 2012 se stalo nedílnou součástí každodenní činnosti firmy. Používají jej totiž všichni zaměstnanci firmy, od pracovníků centrálního skladu v Teplicích přes obsluhu kamenných prodejen až po IT a účetní oddělení. Přečtěte si celou případovou studii. 

Právě toto řešení se nyní objevilo ve článku na internetovém portálu SystemOnLine, který se zabývá světem informačních technologií a              e-commerce.

Ve článku se dočtete nejen představení Freshlabels, ale také historii celé implementace a důvody, proč se vlastně zástupci e-shopu rozhodli právě pro Vario. Nechybí samozřejmě ani výčet přínosů systému, který zástupci Freshlabels vřele doporučují.

Nezbývá než dodat, že jsme rádi přispěli k rozvoji e-shopu a doufáme, že budou zákazníci s Variem spokojeni i nadále. Celý článek naleznete na odkazu níže.

Přečíst celý článek na systemonline.cz