Nová videa na vzdělávacím portálu

Na vzdělávacím portálu máte k dispozici nová videa. Inspirujte se a zefektivněte si každodenní práci ve Variu. Získáte náskok před konkurencí.

Nová videa na vzdělávacím portálu

Ukázka zdarma – Hromadný Intrastat

Zajímavá vás, jak videa na vzdělávacím portálu vypadají? Podívejte se na ukázky zdarma. Nově jsme přidali představení doplňku Hromadný Intrastat či návod, jak se registrovat do HelpDesku.

Podívat se na ukázky zdarma

Práce s ceníky nebo průvodce objednací strategií

V obecné agendě jsou pro vás připravené nové videokurzy, které vás provedou objednací strategií Na zakázku a Na objednávku. K tomu přibyly video manuály ohledně cenotvorby ve Variu, konkrétně vysvětlení Výchozího a Počítaného ceníku.

Podívat se na nová videa

Nové návody pro modul Mzdy

Pro uživatele, kteří pracují s modulem Mzdy, jsme připravili hned 5 nových návodů. Dozvíte se například, jak převést záznamy do jiné knihy, jak otevřít a uzavřít období nebo jak na přílohy k žádostem o nemocenské dávky.

Podívat se na videa pro modul Mzdy

Co je to ten vzdělávací portál?

Efektivní řešení pro vzdělávání uživatelů Varia. Na vzdělávacím portálu najdete užitečné a praktické návody, pracovní postupy, vychytávky, představení oblíbených funkcí a v neposlední řadě také novinky. Vše formou videa.

Videa jsou navíc předtočená a online, takže si sami můžete vybrat, kdy a kde se na ně podíváte.

Získáte inspiraci a nové zkušenosti, jak využít plný potenciál Varia. Zjednodušíte si tím každodenní práci. Budete produktivnější.