Pro jaké firmy je Vario vhodné?

Pro jaké firmy je Vario vhodné?

Přemýšlíte o implementaci ERP systému Vario a nejste si jistí, zda je pro pro vaši firmu vhodný? K obavám není důvod – u Varia totiž nezávisí na velikosti ani oboru firmy. Systém se vaší firmě přizpůsobí, záleží jen na vašich potřebách.

Jednou z největších předností ERP systému Vario je jeho velká variabilita a široký výběr modulů. Vario je jako stavebnice, kterou si v duchu sloganu „Všechno jde!“ sestavíte na míru nezávisle na oboru činnosti a velikosti Vaší firmy.

V čem Vario vaší firmě pomůže?

Systém poroste s vaší firmou: Vario se snadno přizpůsobí vzrůstajícím nárokům spojeným s expanzí společnosti. Do budoucna tak máte jistotu, že nebude třeba přecházet na nový ERP systém.

Vše důležité na jednom místě: Vario Vám umožní sjednotit veškerou firemní agendu do jednoho přehledného systému, který navíc bude vaší firmě ušitý na míru. Ať už jde o skladové hospodářství, účetnictví nebo správu lidských zdrojů, vše máte na dosah ruky.

Zjednodušení a zefektivnění práce: Vario přináší širokou míru automatizace a digitalizace, které Vám ušetří stovky hodin času. Tištěné dokumenty a ručně psané záznamy jsou s Variem minulostí.

Jednoduché ovládání: Pro řadu firem je prioritou jednoduché ovládání a uživatelská přívětivost. Moderní a přehledné uživatelské rozhraní Varia si rychle osvojí všichni vaši zaměstnanci. Díky Mobilnímu Variu pak nebude problém ani častá práce z domu.

„Naším hlavním požadavkem na nový systém byla přehlednost. Chtěli jsme jednoduchou práci se systémem, prostě nic složitého. Vario tuto vizi splňovalo nejlépe,“ vysvětluje Marek Česal z firmy Agrowest a.s. jeden z důvodu, proč vybrali ERP systém Vario.

Jedno řešení pro všechny

Ačkoliv je informační systém Vario vhodný pro podniky všech velikostí, nejlepší volbu představuje pro středně velké podniky. To ostatně dokazuje i statistika uživatelů, kdy 80 % zákazníků představují právě střední firmy.

  • obchodní firmy ocení zabudovaný CRM systém, řízení skladového hospodářství, podporu různých forem komunikace s obchodními partnery a v neposlední řadě i řešení pro výměnu dat s expedičními firmami a e-shopy,
  • výrobní firmy mohou s Variem efektivně řídit všechny druhy výroby (oděvní průmysl, strojírenství, potravinářství aj.), přehledně plánovat využití zdrojů a díky automatizovanému sběru dat se zbavit tištěných dokumentů a excelovských tabulek,
  • podnikům působícím v oblasti služeb a servisu Vario pomůže s evidencí služeb, fakturací i zápůjčkami. Pokud pak používáte specializovaný software, nemusíte se bát problémů s kompatibilitou – Vario je možné snadno propojit se software třetích stran.
  • pro účetní a mzdové firmy pak Vario představuje univerzální systém schopný bez problémů zvládnout daňovou evidenci, podvojné účetnictví, zpracování mezd a různé mzdové kalendáře – to vše v přehledné online formě s možností statistických výstupů či výpočtu exekucí.

Přidejte se ke spokojeným zákazníkům

I díky výše uvedeným výhodám si Vario získalo důvěru více než 2000 firem. Slovy zástupců několika z nich:

  • Obchodní a servisní firma Agrowest a.s.: „Vario nám pomohlo s modernizací a digitalizací podniku. Papír a tisk ve velkém odpadá. Vario nás inspiruje. Učí nás, že se práce dá dělat jednodušeji, efektivněji a rychleji.“
  • Výrobní firma De & Co Hranice s.r.o.: „Důležitý pro nás byl poměr cena/výkon a to, aby byl systém schopný růst s firmou. Vario splňovalo všechna tato kritéria.“
  • Servisní a prodejní firma Mercanta CE: „Předtím jsme měli SAP, ale Vario je pro nás efektivnější a cenově přijatelnější. Oceňujeme kvalitní zpracování, intuitivní práci i vřelou technickou podporu.“
  • Účetní firma TriFin pro s.r.o.: „Každý náš klient je originál, ale každému umíme díky Variu ušít jeho agendu na míru. Víc jak 20 let spolu už o něčem svědčí.