Servis i prodej jednoduše v jediném systému

Servis i prodej jednoduše v jediném systému

Česká společnost Agrowest, zabývající se prodejem a servisem zemědělské, lesnické a komunální techniky, implementovala software Altus Vario. Díky Altus Vario zpracovávají všechny rozsáhlé aktivity v jednom systému a zefektivňují tak svoji práci.

Česká společnost Agrowest, zabývající se prodejem a servisem zemědělské, lesnické a komunální techniky, implementovala software Altus Vario. Díky Altus Vario zpracovávají všechny rozsáhlé aktivity v jednom systému a zefektivňují tak svoji práci.

Altus Vario používají k zajištění veškerých procesů ve firmě od prodejů až po servisní činnosti. Se správou ekonomických činností jim efektivně pomáhá základ systému včetně CRM a modulů určených pro řešení zásobování. Podrobné informace k servisním činnostem evidují díky modulu Servis. K zrychlení jejich práce slouží také čtečky čárových kódů, které usnadňují proces mezi zadáním zakázky a její fakturací.

Firemní dokumenty snadno evidují díky aplikaci Altus Portal, která umožňuje všem uživatelům jednoduše sdílet informace a dokumentaci v rámci společnosti.