Zářijová aktualizace ERP systému Vario. Co je nového?

Zářijová aktualizace ERP systému Vario. Co je nového?

Zářijová aktualizace ERP systému Vario hlásí především vylepšení Varia Online. V modulu Mzdy pak najdete nové možnosti elektronické komunikace se zdravotními pojišťovnami.

Jestli jste to ještě neslyšeli… Vřele doporučujeme registrovat se zdarma na webinář „Vario na maximum“. Na praktických příkladech vám ukážeme stěžejní novinky posledních měsíců ve Variu.

REGISTROVAT SE NA WEBINÁŘ

 

A teď už více o novinkách, které přináší zářijová aktualizace Varia.

VARIO ONLINE: Nová agenda Automatické procesy

Nová agenda Automatické procesy ve Variu Online obsahuje funkce, které vám výrazně ulehčí a zrychlí práci. Její role je podobná časové úloze v desktopovém Variu, která provádí automatizovanou úlohu.

VARIO ONLINE: Pokročilé funkce pro zobrazení dat

Také ve Variu Online můžete plnohodnotně využívat pokročilé funkce pro zobrazení dat. Jde o předdefinovaná nebo uživatelská zobrazení, která mění pohled na data v tabulce agendy. Díky tomu si může přizpůsobit zobrazení záznamů dle vaší potřeby a preferencí.

VARIO ONLINE: Jednoduché filtrování

Ušetřete si čas. I ve Variu Online máte k dispozici funkci Filtrování, díky které jednoduše najdete záznamy, které zrovna potřebujete.

PŘEČÍST VŠECHNY NOVINKY

 

MZDY: Elektronická komunikace se zdravotními pojišťovnami

V modulu Mzdy můžete nově poslat Přehled o platbě pojistného zaměstnavatele některým zdravotním pojišťovnám elektronicky v XML formátu

PŘEČÍST ZMĚNY VE MZDÁCH